Kérdésed van? Hívj Bátran! +4 0743 650 120 f  Kövess minket a facebookon
Ro Hu

Online katalógus

 

A katalógus minden Life Care partner és vásárló részére a Life Care cégtől felajánlott segitség, valamint azok számára akik BIO termékeket vagy bio összetevőket tartalmazó termékeket keresnek...

 

Hűségkártya

 

Aktiváld a Hűségkartyádat ls Légy Life Care klubtag ! A hűségtől függöen mind nagyobb kedvezménynek örülhetsz ! Az akciós termékeket még alacsonyabb árban kaphatod meg !!!

 

Termékeink

 

A Life Care BIO termékeket forgalmazó cég, amellyel több száz BIO összetevőkböl álló terméket ajánl, melyek lefedik az egész család szükségleteit. Őrizd meg egászséged a Life Care termékek segítségével !

 

Kapcsolatfelvétel

 

Csatlakozz Románia legnagyobb BIO-közösségéhez: a Life Care céghez, amely bárki számára lehetőséget kínál egy jövedelmező BIO termékeken alapuló saját üzlet kialakítására, mint partner.

Kiemelt termékek

Nettó mennyiség: 10 ml

Kräuter® ellazító gardénia illóolaj - Kód 4608

2.190 Ft >
Nettó mennyiség: 170 g

Kräuter® illóolaj párologtató készülék - fehér - Kód 4612

16.990 Ft >
Nettó mennyiség: 4.80 g

Biotissima® Hyaluron & Collagen Komplex - Kód 21199

1.690 Ft >
Nettó mennyiség: 946 ml

Life Impulse® Acai - Kód 852

12.390 Huf >

A Life Care-ről

 

Tiszta értékeivel, mindig az egészség, a szépség és a sikeres életmód szolgálatában, a Life Care BIO termékeket forgalmazó cég, Románia első és legnagyobb BIO-vállalata, a Life Care BIO termékek európai piacán pedig ugyancsak vezető szerepet foglal el. A vállalat sikerét elsősorban kiváló minőségű, a kozmetikai-, étrendkiegészítő- és tisztítószeripar legnagyobb nevei által kifejlesztett termékeinek köszönheti. A Life Care BIO küldetése a mérgező anyagoknak a mindennapi életből való kivonása, ezért a forgalmazott termékek egytől egyig szigorú ellenrőrzésnek kell megfeleljenek: a hozzávalóktól a gyártási folyamatig és a csomagolásig minden organikus és a természet védelmére fektetett hangsúllyal készül. Közösségünk fő célja az élteminőség javítása! A Life Care bárki számára lehetőséget kínál egy jövedelmező, Románia első számú BIO-termékein alapuló saját üzlet kialakítására, stresszelő teljesítményfelmérések vagy bármilyen tapasztalat szükséglete nélkül. És mert az egészség és szépség mellett a sikeres életmód is a Life Care alapértékei közé tartozik, a jó teljesítményt vonzó jutalomprogram erősíti, melyben kirándulások, autók és sok más meglepetés várja a kitartó partnereket. Ne szalassza el esélyét, csatlakozzon Ön is Románia legnagyobb Life Care BIO -közösségéhez!

Coopyright 2020, by b-organic.hu, minden jog fenntartva Ugras az oldal elejere